Utilizziamo i cookie per aiutarti a navigare in maniera efficiente e a svolgere determinate funzioni. Troverai informazioni dettagliate su tutti i cookie sotto ogni categoria di consensi sottostanti. I cookie categorizzatati come “Necessari” vengono memorizzati sul tuo browser in quanto essenziali per consentire le funzionalità di base del sito.... 

Sempre attivi

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Nessun cookie da visualizzare.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Nessun cookie da visualizzare.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Nessun cookie da visualizzare.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Nessun cookie da visualizzare.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

Nessun cookie da visualizzare.

Trasferta in Sardegna per un Corso di Latte Art

Dalla Colombia per il Corso Tecnico di Manutenzione delle Macchine per Espresso
23 Novembre 2017
La nostra Trainer Helena Oliviero è la più giovane Q-Grader Italiana
14 Dicembre 2017
Dalla Colombia per il Corso Tecnico di Manutenzione delle Macchine per Espresso
23 Novembre 2017
La nostra Trainer Helena Oliviero è la più giovane Q-Grader Italiana
14 Dicembre 2017